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- 33CL 4 pack - 
 
ORGANIC AMBER ALE 5%ALC 
A SYMPHONY FOR YOUR SENSES 

The BS Ambrée can be considered as the gem of the Brasseurs Savoyards. It is a pure malt caramel-flavoured beer which is made with no less than six barley malts from the softest to the ones that have been kiln-dried and three aromatic and bitter hops. It is a real work of art with a well-thought-out alchemy which will be an unusual, yet unparalleled delight for your senses.



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BEST SERVED BETWEEN 8 AND 10 DEGREES 

The BS Ambrée is ideal as a pre-dinner drink or can be paired with roast meat and with French cheese such as tomme or abondance cheese.

RÔTI DE PORC MOUTARDE MARINÉ À LA BS AMBRÉE
  • 1 rôti de porc dans la palette ou l'échine
  • Moutarde à l'ancienne

Pour la marinade: 
  • 1 L de BS Ambrée
  • 1 carotte
  • 1 oignon
  • 2 clous de girofle
  • 10 baies de genièvre
  • 3 gousses d'ail
  • 1 bouqet garni
  • sel / poivre
La veille préparer la marinade et plonger le rôti piqué avec les gousses d’ail, placer au frais et arroser régulièrement avec la marinade Cuisson préchauffer 10’ le four th 7 (210°) Badigeonner le rôti avec la moutarde, enfourner et arroser régulièrement avec la marinade pour éviter que la viande ne se dessèche et faire caraméliser le rôti. Cuire pendant 45’ 

Servir avec une purée de carottes ou de céleri accompagné d’une BS ambrée 

 



+33 4 50 22 91 62
CONTACT [AT] BRASSEURS-SAVOYARDS.FR
GRAND EPAGNY, 124 RUE DES ROSEAUX
EPAGNY, 74330


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